Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kenyér Fehér FORMA 0,5 kg FAGYASZTOTT

410 Ft (347 Ft + ÁFA)
Súly választó
0,5 kg
Menny.:db
Cikkszám: SEM1090
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.000 Ft

Kenyér Fehér FORMA 0,5 kg FAGYASZTOTT

Új szolgáltatással bővülünk a járványügyi helyzetre való tekintettel, hogy még higiénikusabb terméket kapjanak kézhez vásárlóink. Célunk, hogy még inkább minimalizáljuk az emberi érintést termékeinknél!

Elkészítésük:

  • A megkapott termékről távolítsa el a műanyag csomagolást, de hagyja a tésztát a sütőformában.
  • Helyezzen a sütő aljába egy hőálló edénybe vizet és lehetőség szerint állítsa a sütőt légkeverésre.
  • A kiolvasztáshoz állítsa a sütőt 30-40 fokra, majd tegye be a terméket 30 percre, mely idő alatt meg is kel.
  • A pékáru tetejét kenje meg vízzel, az édes barhesz tetejét tojással.
  • Ezután tekerje fel a sütési hőfokot a kenyér esetében 200°C, a kalács esetében pedig 180°C fokra!

Amint letelt a 25-30 perc sütési idő, már fogyasztható is a friss, higiénikus, kóser pékáru!

Tárolás:

A pékáruk -18 °C fokon 6 hónapig tárolhatók. Felengedés után 12 órán belül meg kell sütni, tilos visszafagyasztani!

Tejmentes termék
Kóser minősítés
Kóser minősítés

Leírás és Paraméterek

Kenyér Fehér FORMA 0,5 kg FAGYASZTOTT

Új szolgáltatással bővülünk a járványügyi helyzetre való tekintettel, hogy még higiénikusabb terméket kapjanak kézhez vásárlóink. Célunk, hogy még inkább minimalizáljuk az emberi érintést termékeinknél!

Elkészítésük:

  • A megkapott termékről távolítsa el a műanyag csomagolást, de hagyja a tésztát a sütőformában.
  • Helyezzen a sütő aljába egy hőálló edénybe vizet és lehetőség szerint állítsa a sütőt légkeverésre.
  • A kiolvasztáshoz állítsa a sütőt 30-40 fokra, majd tegye be a terméket 30 percre, mely idő alatt meg is kel.
  • A pékáru tetejét kenje meg vízzel, az édes barhesz tetejét tojással.
  • Ezután tekerje fel a sütési hőfokot a kenyér esetében 200°C, a kalács esetében pedig 180°C fokra!

Amint letelt a 25-30 perc sütési idő, már fogyasztható is a friss, higiénikus, kóser pékáru!

Tárolás:

A pékáruk -18 °C fokon 6 hónapig tárolhatók. Felengedés után 12 órán belül meg kell sütni, tilos visszafagyasztani!

Leírás

Kenyér Fehér FORMA 0,5 kg FAGYASZTOTT

Új szolgáltatással bővülünk a járványügyi helyzetre való tekintettel, hogy még higiénikusabb terméket kapjanak kézhez vásárlóink. Célunk, hogy még inkább minimalizáljuk az emberi érintést termékeinknél!

Elkészítésük:

  • A megkapott termékről távolítsa el a műanyag csomagolást, de hagyja a tésztát a sütőformában.
  • Helyezzen a sütő aljába egy hőálló edénybe vizet és lehetőség szerint állítsa a sütőt légkeverésre.
  • A kiolvasztáshoz állítsa a sütőt 30-40 fokra, majd tegye be a terméket 30 percre, mely idő alatt meg is kel.
  • A pékáru tetejét kenje meg vízzel, az édes barhesz tetejét tojással.
  • Ezután tekerje fel a sütési hőfokot a kenyér esetében 200°C, a kalács esetében pedig 180°C fokra!

Amint letelt a 25-30 perc sütési idő, már fogyasztható is a friss, higiénikus, kóser pékáru!

Tárolás:

A pékáruk -18 °C fokon 6 hónapig tárolhatók. Felengedés után 12 órán belül meg kell sütni, tilos visszafagyasztani!