Leírás és Paraméterek
TK magos FORMA FAGYASZTOTT Kenyér 0,5 kg
Új szolgáltatással bővülünk a járványügyi helyzetre való tekintettel, hogy még higiénikusabb terméket kapjanak kézhez vásárlóink. Célunk, hogy még inkább minimalizáljuk az emberi érintést termékeinknél!
Elkészítésük:
- A megkapott termékről távolítsa el a műanyag csomagolást, de hagyja a tésztát a sütőformában.
- Helyezzen a sütő aljába egy hőálló edénybe vizet és lehetőség szerint állítsa a sütőt légkeverésre.
- A kiolvasztáshoz állítsa a sütőt 30-40 fokra, majd tegye be a terméket 30 percre, mely idő alatt meg is kel.
- A pékáru tetejét kenje meg vízzel, az édes barhesz tetejét tojással.
- Ezután tekerje fel a sütési hőfokot a kenyér esetében 200°C, a kalács esetében pedig 180°C fokra!
Amint letelt a 25-30 perc sütési idő, már fogyasztható is a friss, higiénikus, kóser pékáru!
Tárolás:
A pékáruk -18 °C fokon 6 hónapig tárolhatók. Felengedés után 12 órán belül meg kell sütni, tilos visszafagyasztani!
Vélemények
Hasonló termékek
Rozs kenyér FORMA 1 kg (0,5 kg, szeletelt is)
Teljes kiőrlésű magos FORMA kenyér 0,5 kg (Szeletelve is kérhető)
Teljes kiőrlésű forma kenyér 1 kg (0,75kg, 0,5 kg, szeletelt is)
Kenyér Fehér 1 kg FORMA (0,75 kg, 0,5 kg, szeletelve is)
Kenyér Fehér FORMA 0,5 kg FAGYASZTOTT
Kenyér Fehér FORMA 0,5 kg FAGYASZTOTT
Új szolgáltatással bővülünk a járványügyi helyzetre való tekintettel, hogy még higiénikusabb terméket kapjanak kézhez vásárlóink. Célunk, hogy még inkább minimalizáljuk az emberi érintést termékeinknél!
Elkészítésük:
- A megkapott termékről távolítsa el a műanyag csomagolást, de hagyja a tésztát a sütőformában.
- Helyezzen a sütő aljába egy hőálló edénybe vizet és lehetőség szerint állítsa a sütőt légkeverésre.
- A kiolvasztáshoz állítsa a sütőt 30-40 fokra, majd tegye be a terméket 30 percre, mely idő alatt meg is kel.
- A pékáru tetejét kenje meg vízzel, az édes barhesz tetejét tojással.
- Ezután tekerje fel a sütési hőfokot a kenyér esetében 200°C, a kalács esetében pedig 180°C fokra!
Amint letelt a 25-30 perc sütési idő, már fogyasztható is a friss, higiénikus, kóser pékáru!
Tárolás:
A pékáruk -18 °C fokon 6 hónapig tárolhatók. Felengedés után 12 órán belül meg kell sütni, tilos visszafagyasztani!